Politic

Va candida Coliban pentru un nou mandat de primar la Brașov?

Va candida Coliban pentru un nou mandat de primar?

S-au speculat multe lucruri în ultima vreme pe subiectul alegerilor locale din 2024. Se vehiculează că George Scripcaru va candida la fotoliul de primar, ca independent, dar susținut de PSD, din umbră. Liberalii ar merge pe mâna „vicelui” Sebastian Rusu, dar și actualul prefect, Mihai Văsii, ar fi o variantă. Unii au enunțat și numele lui Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Despre Allen Coliban, primarul USR al Brașovului, s-a lansat informația că nu ar mai candida la viitoarele alegeri locale. El ar viza să redevină senator al României.

În prezentarea bilanțului la doi ani de mandat de primar, Allen Coliban a lăsat să se înțeleagă, însă, altceva:

„Multe din lucruri, intenția este să fie finalizate până în 2024. E vorba de proiectele care pot să fie finalizate până atunci. Mă refer la grădinițe, la creșe, la infrastructură care nu se încadrează în rândul proiectelor mari. Proiectele mari au nevoie de 5, 6, 7 ani de dezvoltare. De exemplu, ambele spitale. Unul dintre ele are 48 de luni partea de execuție, altul ceva mai mult, undeva la 60 de luni. Depinde, evident, când vom finaliza contractele. În mod normal, două mandate este ceea e spun primarii din România că e necesar pentru a finaliza implementarea unei noi direcții de dezvoltare a orașului. Dar e devreme să vorbim despre mandate”.

Va candida Coliban pentru un nou mandat de primar?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Nici dracul nu-l va mai vota pe ipochimen.

Back to top button