Politic

Va candida Adrian Veştea la Primăria Braşovului?

Va candida Adrian Veştea la Primăria Braşovului? Adrian Veştea, ministrul Dezvoltării, susţine că sondajele îl plasează într-o zonă fruntaşă în cursa pentru Primăria Braşovului, însă anul viitor va decide dacă se va întoarce în administraţia locală, scrie stiripesurse.

Până atunci, eu trebuie să-mi fac datoria, trebuie să demonstrez că fac performanţă la nivelul ministerului pe care îl reprezint”, a spus Adrian Veştea, la Prima TV, în emisiunea Insider politic.

În acest moment, am răspuns unei provocări. Este foarte important ca eu să-mi fac datoria şi să pot să implementez toate obiectivele pe care le am la nivelul Ministerului Dezvoltării. Provin din administraţia publică şi cred că la o astfel de întrebare, oricât ai fi de politician, nu poţi să răspunzi cu da sau nu. Până atunci, eu trebuie să-mi fac datoria, trebuie să demonstrez că fac performanţă la nivelul ministerului pe care îl reprezint.

Obligaţia noastră este de a găsi soluţii cât mai bune pentru administraţia publică locală şi judeţeană. Este o provocare pentru PNL de a câştiga cât mai multe municipii reşedinţă de judeţ, cât mai multe Consilii Judeţene, fiindcă obiectivul fiecărui partid este acela de câştiga alegerile şi cu siguranţă îşi va folosi resursa cea mai bună în aşa fel încât să demonstreze că e partidul care ştie să facă o administraţie publică eficientă”, a mai spus Adrian Veştea.

Ministrul Dezvoltării spune că anul viitor va decide dacă va intra în cursa pentru Primăria Braşovului.

„Obiectivul meu este a face administraţie publică competentă, de a demonstra că sunt în măsură să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor care m-au propus pentru funcţia de ministru. Ceea ce se va întâmpla anul viitor, vom vedea cu toţii. Eu îmi doresc ca acest mandat de ministru pe care l-am început să fie încununat de succes şi să am cât mai multe rezultate”, a conchis Adrian Veştea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button