Politic

USR Brașov va avea un nou consilier județean

USR Brașov va avea un nou consilier județean

Marți este programată şedinţa de plen ordinară a Consiliului Judeţean Braşov din această lună. Pe ordinea de zi se află și validarea unui nou membru al legislativului județean. Este vorba despre Laura Elena Lefter (foto 2), supleant pe lista USR la alegerile locale din anul 2020, care va prelua mandatul de consilier județean rămas vacant de aproape trei luni, în urma demisiei lui Lucian Rad (USR).
Lucian Rad a organizat la începutul lunii august o conferinţă de presă (detalii aici) în care a anunţat că a  demisionat din Consiliul Judeţean, din partid, dar şi din poziția de consilier al primarului Braşovului, Allen Coliban.
El și-a motivat decizia prin faptul că nu a primit sprijin nici de la PNL, nici de la PSD, dar nici de la USR pentru proiectele privind protecţia animalelor, un domeniu în care este profund implicat și pe care îl consideră foarte important.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button