Politic

UPDATE. Kovesi, despre dosarul Diaspora: „Au fost audiați și ambasadori“

 

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a dat declaraţii despre dosarul penal în care e învinuit senatorul Titus Corlăţean. „Au fost audiați și ambasadori și șefi ai misiunilor diplomatice, au fost audiați și funcționari din cadrul ministerului”, a afirmat Kovesi la ieșirea de la CSM. Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean a refuzat să comenteze solicitarea DNA încuviinţare a începerii urmăririi penale. Acesta a spus doar că nu a primit nicio înştiinţare oficială în acest sens, conform Mediafax.

DNA cere începerea urmăririi penale a fostului ministru de Externe Titus Corlățean, în dosarul votului din diaspora, de la alegerile din 2014. Senatorul este acuzat de abuz în serviciu. Procurorii spun că dreptul de vot cetățenilor români care locuiesc în străinătate „a fost vătămat“. Cerea DNA a ajuns la Senat. Urmează ca preşedintele Senatului să se consulte cu membrii Biroului Permanent pentru convocarea unei şedinţe a acestui for. Comisia juridică va primi un termen pentru întocmirea unui raport pe baza referatului DNA, urmând ca votul să fie fie dat în plenul Senatului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare