Politic

UPDATE. Dragnea, congresul PSD, ciorba și… portocalele!!!

 

După ce în mass media din România a apărut, astăzi, informația că Liviu Dragnea este cercetat în Brazilia pentru spălare de bani (amănunte, aici: Liviu Dragnea, ANCHETAT în Brazilia!!!), liderul PSD a fost chestionat de jurnaliști în această privință.

Râzând pe sub mustață, el a declarat cu ironie: „Ce vă pot spune și mărturisesc, îmi asum autodenunțul ăsta, m-au prins când vindeam portocale pe plajă… Am doar ce e în declarația de avere”.

Dragnea este bănuit că ar fi folosit bani proveniți din afaceri dubioase la achiziția de proprietăți pe plaja din Cumbuco, la 30 de kilometri de Fortaleza, capitala statului Ceara.

„Oricine iese cu o prostie, trebuie să o lămuresc eu. Lămuriți-o voi! Să o lămurească ei! E cu totul întâmplătoare (dezvăluirea – n.r.), azi înainte de congres”, a mai spus Liviu Dragnea potrivit Digi 24, care a conchis, făcând o nouă aluzie la statul (său) paralel: „Înțeleg că e o disperare și au reîncălzit ciorba asta, au reîncălzit-o, eu n-o mănânc… Amestecăm congresul cu ciorba, cu portocalele”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button