Politic

Update BRAȘOV. PNL explică surprizele din listele de candidați la Parlament

 

Într-un comunicat transmis de Biroul de Presă, Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal anunță că, prin decizia Biroului Executiv Județean, a stabilit astăzi, 22 octombrie, lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, selectați dintre cei 24 de membri înscriși în competiția internă.  

„La baza desemnării au stat mai multe criterii, printre care integritatea, parcursul profesional, potențialul de reprezentare, precum și proiectele prezentate în fața unei comisii, proiecte prin care potențialii candidați și-au expus liniile directoare ale unei viitoare activități parlamentare.
În urma analizei prin prisma criteriilor prezentate mai sus, PNL Brașov, prin decizia Biroului Executiv Județean, a decis ca lista de candidați pentru Senatul României să fie deschisă de Daniel Zamfir, actualmente deputat în Colegiul 1 Brașov (zona Făgăraș), inițiator al legii dării în plată. El este urmat de Dragoș David, director al Agenției Metropolitane Brașov, și de Sorin Mănduc, fostul primar al municipiului Făgăraș”.

În comunicat este explicată și cea mai surprinzătoare nominalizare: Mara Mareș, o tânără al cărei nume nu a apărut până acum și care este puțin cunoscută chiar în rândul liberalilor. „Pentru Camera Deputaților, primul loc pe listă este ocupat de o tânără făgărășancă: Mara Mareș, 24 de ani, absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford și a Facultății de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London, urmând studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene”.

Pe următoarele locuri pentru Camera Deputaților se situează Gabriel Andronache, Carmen Ferghete-Țop, Marius Neculoiu și Aurelian Danu.
Lista propusă de PNL Brașov urmează a fi discutată și aprobată în forul superior al partidului, Biroul Politic Național, se precizează în comunicat.
„Propunem o echipă care îmbină tinerețea, o solidă pregătire profesională,  experiența și un bun potențial de reprezentare. Este cea mai bună echipă a celui mai puternic partid din județul Brașov și suntem convinși că răspunde așteptărilor majorității electoratului, astfel încât, după alegerile parlamentare PNL Brașov să-și mențină prima poziție între partidele reprezentate în județul nostru”, a declarat Adrian Veștea (foto), președintele Organizației Județene Brașov a PNL.

Citiți și:

Surprize, surprize! Lista cu propuneri PNL BRAȘOV pentru alegerile parlamentare. Cine a făcut jocurile?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button