Politic

Un braşovean, vicelider național al seniorilor PNL

Un braşovean, vicelider național al seniorilor PNL. Organizaţia Seniorilor Naţionali Liberali şi-a ales luni, la Palatul Parlamentului, noua echipă de conducere. Preşedinte al organizaţiei a fost desemnat Victor Paul Dobre. În structura naţională de conducere a fost ales şi consilierul local PNL Braşov, Cătălin Anton (foto 2, stânga), ofițer în rezervă. Acesta va deține funcţia de vicepreşedinte pentru domeniile muncă, familie şi relaţia cu mass-media.
De asemenea, din biroul Organizaţiei Seniorilor Naţionali Liberali face parte şi Mihai Velicu, unul din cei mai vechi liberali braşoveni.
Un braşovean, vicelider național al seniorilor PNL. „Această funcție (n.r. – cea de vicepreședinte) reprezintă un angajament puternic pentru următorii patru ani de mandat, comunicarea în interiorul și în afara partidului reprezentând elementul definitoriu al creșterii imaginii, colaborării și implicării organizației pentru obținerea unor rezultate foarte bune în anul electoral 2024, când se vor desfășura alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale!”, afirmă, într-un comunicat, liberalii brașoveni.

Cătălin Anton a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale Braşov a Seniorilor Naţionali Liberali, în iulie 2022, iar mandatul lui este de 4 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Sperăm ca holera galben-portocalie să dispară înaintea ,,flăcăilor” din poză. La primele alegeri ar fi minunat.

Back to top button