Politic

Tudor Benga, Irineu Darău, USR BRAȘOV și… Feți Frumoși!

 
Deputatul USR de Brașov, Tudor Benga, a menționat, într-un comentariu, că el nu va vota nici unul dintre cei trei candidați la șefia partidului, Dan Barna, Irineu Darău și Dacian Cioloș, evocând mai multe argumente.
 
În privința lui Irineu Darău, susținut de așa-numitul grup de la Brașov, din care fac parte și primarul Allen Coliban, și viceprimarul Flavia Boghiu, Tudor Benga a susținut: „Nu voi vota nici Irineu Darău la președinție. Puțini oameni știu mai bine decât mine ce-i poate omului ăsta pielea. Dar na, într-un fel îmbucurător pentru mine, constat că încă sunt mulți idealiști naivi la baza partidului dispuși să creadă în Feți Frumoși imaculati în politică, iar oamenii, la final, nu învață decât din propriile greșeli. Veți învăța berechet și din asta, timpul a arătat în multiple rânduri că am avut dreptate, o va arăta și de data asta”. 
 
De asemenea, Tudor Benga a punctat: „Eu am supraviețuit politic fiindcă la baza partidului, și mai ales la baza filialei Brașov, atât în fostul USR, cât și în fostul PLUS, încă sunt destui oameni și autonomi, și fără nici un interes de putere personal. Însă, realitatea simplă despre partid este că, dacă nu schimbă rapid mecanismele centrale de decizie, e doar o chestiune de timp până când va deveni ca toate celelalte”.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button