Politic

Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov? Adriana Miron s-a întâlnit cu George Scripcaru / Explicația city-managerului

Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov?

Adrian Miron, city-managerul Brașovului, a fost surprinsă la o discuție… amicală cu George Scripcaru (PNL-PSD), cel ce a câștigat alegerile din 9 iunie pentru postul de primar al orașului de la poalele Tâmpei. Se știe, Adriana Miron a fost numită în această funcție de conducere de către (încă) edilul USR-ist Allen Coliban.

Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov?

Adriana Miron a ținut să explice ceea ce s-a întâmplat, de fapt, subiectul prezentat „explodând” în social-media.

„Ca să clarific alegațiile cu privire la fotografia care mi-a fost făcută ieri la Hotelul Aro… Apreciez despre mine că nu am veleitati nici de persoană publica și nici nu sunt și nu am fost niciodată membra a vreunui partid politic. Sunt un om de administrație, din 8 decembrie 2021 am fost numită de către domnul primar Allen Coliban în funcția de administrator public. Consider că mi-am făcut datoria, în toate rolurile administrative pe care le-am avut de-a lungul carierei profesionale, cu buna credință și toata priceperea de care dispun. Așadar, afirmații despre trădări și altele asemenea, în ceea ce mă privește, sunt cel puțin inoportune. Nici pasiunea de a fi fotografiată prin oraș nu o înțeleg”, a declarat Adriana Miron.

Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov? | MyTex.ro
Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov? Adriana Miron s-a întâlnit cu George Scripcaru / Explicația city-managerului 10

Trădare în tabăra lui Allen Coliban din Primăria Brașov?

„Ieri am fost, în jurul orei 11, până la Hotel Aro, pentru că aveam planificată o întâlnire, în restaurant, cu cineva. În holul hotelului era domnul George Scripcaru, primarul ales la scrutinul din 9 iunie a.c . Ne cunoaștem, ne-am mai întâlnit de câteva ori în diverse contexte și anterior, iar niște oameni civilizați se salută când se întâlnesc. Am schimbat ieri, în imprejurarea întâlnirii neplanificate din holul hotelului, câteva cuvinte și fiecare și-a vazut apoi de treaba lui. Cam acesta a fost tot «misterul» întâlnirii”, a mai spus city-managerul Brașovului.

Se știe, imediat după câștigarea alegerilor, George Scripcaru a spus, într-o conferință de presă, că toți cei aduși de Allen Coliban în Primăria Brașov și puși în posturi de conducere ar trebui să plece imediat ce el va intra „în pâine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button