Politic

Stop agresivității trotinetiștilor pe trotuare!

Stop agresivității trotinetiștilor pe trotuare! Deputatul brașovean Gabriel Andronache (PNL) propune limitarea vitezei setate a trotinetelor electrice la 15 km/h. Propunerea a fost făcută oficial, printr-un amendament, în Comisia Juridică a Camerei. „În prezent limita este de 25 km/h; mult prea mult!”, a scris Andronache pe pagina de Facebook.

„A venit momentul să spunem STOP agresivității. A venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii și în general oamenii care circulă pe trotuar și care trebuie să se ferească de cei care nu respectă nicio regulă în utilizarea trotinetelor electrice.
Reducerea vitezei setate este o primă soluție.
P.S. Cunosc foarte bine interdicția legală privind circulația cu trotineta electrică pe trotuar. Am participat la adoptarea normei respective. Faptic însă această interdicție nu este respectată. De aceea limitarea vitezei și iluminarea suplimentară a acestui tip de vehicul vor reduce numărul accidentelor care se produc zilnic”
.

Gabriel Andronache, deputat PNL de Brașov

Stop agresivității trotinetiștilor pe trotuare!

Pe această temă, a problemelor pe care le produc cei care folosesc iresponsabil trotinetele electrice are și Lucian Mândruță un articol bine documentat.

Sursa foto: autolatest.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Costi
1 an în urmă

Nu merge așa, efectiv trebuie interzise, trotinetele electrice de închiriat. Pentru că sunt zeci de minori- și adulții la fel de umblă pe trotuare cu viteză și lovesc lumea. Mi s-a întâmplat și mie. Știți cum e să te lovească… Citeşte mai mult »

VAX POPULI
1 an în urmă

Pai,asa-i la noi.Ca-n bancul cu Bula.Cine are p… mai mare,e mai tare.Trotinetistii dau peste pietoni,soferii peste trotinetisti si PROSTIA statului roman imbecil peste toti.

Back to top button