Expres

BRAȘOV. Marian Godină: „Care o mai pune vreodată mânuța pe vreo trotinetă d-aia…”

Polițistul brașovean Marian Godină a povestit pe pagina de Facebook, în stilu-i caracteristic, plin de autoironie, cea mai recentă întâmplare al cărei protagonist a fost. În încercarea de a folosi o scurtă pauză pentru a se tunde, fiindcă „arăt ca naufragiatul”, și de a se întoarce rapid acasă, a cedat tentației de a lua o trotinetă electrică. Nu a reușit nimic din toate astea, ba a mai pierdut bani și timp. 

„Pentru că arăt ca naufragiatul și aveam o fereastră de vreo două ore, am zis să dau repede o fugă să mă tund. Locul în care mă tund de fiecare dată e rămas în timp, mobilierul e de muzeu, chiuveta la fel, scaunul și el. Tocmai asta îmi place acolo, cu atât mai mult că e o afacere de familie de când se tunde lumea prin Scheii Brașovului”, a scris Marian GodinăA decis să meargă pe jos, fiindcă e relativ aproape și nici nu are unde parca. Frizerul e în concediu, însă. „Cum dau eu să mă întorc spre casă, necuratu’ îmi apare în dreptul urechii drepte și îmi șoptește: – Ia și tu una dintre trotinetele alea rezemate acolo. Abia vezi și tu cum e, că ți-ai instalat aplicația aia degeaba. Haide, ia una, să vezi ce fain e și ce repede ajungi acasă!”. Trotineta, însă, l-a făcut să ajungă mai târziu decât dacă ar fi mers pe jos, ba, colac peste pupăză, a fost obligat să o ducă de unde o luase și a revenit acasă tot ca pieton. „Am ajuns acasă și netuns și fără 10 lei dați pe trotinetă. Ba mi-au oprit și 30 de lei pe care cică mi-i vor returna.

Care o mai pune vreodată mânuța pe vreo trotinetă d-aia…!”

Postarea integrală e aiciArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] pe trotuare! Deputatul brașovean Gabriel Andronache (PNL) propune limitarea vitezei setate a trotinetelor electrice la 15 km/h. Propunerea a fost făcută oficial, printr-un amendament, în Comisia Juridică a […]

Back to top button