Politic

„SOLUȚIA României la CORONAVIRUS”!…

 

După ce Klaus Iohannis, președintele României, l-a nominalizat pe Florin Câțu pentru funcția de prim-ministru, forțând cumva – poate, alegerile anticipate, au început să curgă reacțiile pro și contra din mediul politic.

În stilul caracteristic, Mihai Tudose, fost premier, a comentat acest subiect pentru știripesurse.ro: „Ce coronavirus? Ce epidemii? Ce pandemii? Ia d-aici, Cîțu prim-ministru. Eu am văzut la știri varianta, dar am crezut că cineva face mișto, face glume. Mie mi s-a părut o glumă și ministru, dar hai să zicem că un prim-ministru care-l strunea putea să-l țină acasă. Acum chiar să-l pui în capul mesei? Sau poate asta e soluția României la coronavirus. Când aude virusul ăla cine e propunere de prim-ministru, fuge. Poate Cîțu face parte din strategia noastră de apărare împotriva coronavirusului, când o auzi virusache că la noi e propus Cîțu prim-ministru, nu mai calcă în România niciodată”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button