Politic

Și… SALARIILE PROFESORILOR nu se mai măresc! UPDATE. Grevă în învățământ?!… / Orban: „Nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”!

 
„Se propune ca măsura de aplicare devansată a nivelului de salarizare stabilit pentru anul 2022, pentru personalul didactic de conducere şi personalul de îndrumare şi control din învăţământ, potrivit prevederilor art. 38 alin. (41) lit.c) din Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, să se aplice de la 1 septembrie 2021”, s-a punctat în nota de fundamentare a Proiectului de OUG cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2020, modificarea unor acte normative și stabilirea unor măsuri bugetare, publicat joi seară pe site-ul Ministerului Finanțelor. 
 
„Am făcut totul pentru bună desfășurare a învățământului românesc până la sfârșitul acestui an. Resursele sunt acolo… Transportul, sănătatea, educația sunt domenii de unde PSD a tăiat în fiecare an la rectificarea bugetară. Trebuie să vă uitați în urmă, veți vedea în fiecare an că social-democrațiii au tăiat sume importante de la aceste sectoare. Nu facem acest lucru, din contră, suplimentăm resursele pentru aceste sectoare. Sunt sectoare importante și în aceste momente prin care trece economia din România”, a declarat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, pe marginea acestui subiect.
 
Știrea pare să agite apele, și așa neliniștite – ȘI LA BRAȘOV?!… Iohannis: „Dacă un primar spune că nu are soluții pentru deschiderea școlii, atunci nu văd de ce ar candida în continuare pentru poziția de primar”, înaintea deschiderii noului an școlar. Mai ales că urmează, pe 27 septembrie, alegerile locale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button