Politic

Sfântul Sinod hotărăște o minune!

 

Printre hotărârile luate la ultima „ședință de lucru Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române” (conform basilica.ro) se numără și aceea care stipulează următoarele: „În perspectiva alegerilor prezidențiale din anul 2019 și a celor locale și parlamentare din anul 2020, au fost reafirmate principiile enunțate în mai multe rânduri de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe cu privire la responsabilitatea clericilor pentru păstrarea neutralității politice în perioada electorală”.

Principii ca principii, mai ales afirmate și răs-afirmate înaintea fiecărui rând de alegeri, dar problema este punerea lor în practică! Sau te pomenești că odată cu această hotărâre a Sinodului BOR nu vom mai întâlni cazuri de politicieni în campanie pomeniți la slujbe sau invitați în primul rând, să-i vadă toți credincioșii ce pioși sunt, de discursuri bisericești cu tentă electorală, de pomeni organizate de politicieni în curți de biserici, de preacinstirea cutărui politician ctitor sau donator fix înainte de alegeri ori de împărțirea diverselor „suveniruri” de echipele de campanie în spațiu lăcașelor de cult? Asta chiar ar fi o minune!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button