Politic

Senator: „Cu 1.000 de euro nu prea te descurci“

 

Un senator a spus că ar trebui să se majoreze pensiile pentru toată lumea, dacă tot vor fi pensii speciale pentru parlamentari. „ Legea asta care a fost votată a fost votată când primul ministru nu prea era prin România şi eu nu intru în categoria asta, oricum, şi nici nu vreau să intru, dar dacă s-au mărit pensiile, ar trebui să se mărească pensiile la toată lumea din România”, a declarat senatorul Ilie Năstase (UNPR), conform Mediafax. Acesta a mai spus că mulţi parlamentari nu au afaceri şi că este dificil să se descurce cu 1.000 de euro pe lună.

„Dacă vă uitaţi, mulţi nu au afaceri şi trăiesc numai din salariu, care nu este un salariu prea mare pentru un senator. Cu 1.000 de euro nu prea te descurci, dacă ai şi doi-trei copii. Unii merită. (…) Oamenii ăştia sunt destul de importanţi în România şi dacă ne uităm la salariile celorlalţi parlamentari din alte ţări, vedem o diferenţă foarte mare”, a afirmat spus Ilie Năstase.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button