Politic

Roxana Mînzatu a fost eliberată din funcția de la Guvern

Roxana Mînzatu a fost eliberată din funcția de la Guvern

Brașoveanca Roxana Mînzatu a fost, până vineri, secretar de stat la Departamentul pentru evaluare integrată şi monitorizarea programelor finanţate din fonduri publice şi europene, lucrând chiar în cabinetul prim-ministrului, unde a fost numită de Nicolae Ciucă și a rămas și după ce Marcel Ciolacu (de altfel, coleg de partid) a preluat funcția de premier.

Decizia privind eliberarea din funcție a Roxanei Mînzatu a fost publicată deja în Monitorul Oficial (foto 2)

Brașoveanca a obținut un loc de europarlamentar din partea PSD (pe lista comună cu PNL) la alegerile din 9 iunie. Ea urmează să-și înceapă activitatea în Parlamentul European în 16 iulie.

„Dragii mei, astăzi închei un capitol profesional, cu recunoștință pentru lecțiile ultimilor doi ani și jumătate cât am activat în centrul Guvernului. Și nu au fost puține, lecțiile, nici lipsite de însemnătate.
Activitatea mea de secretar de stat în subordinea Premierului României, se încheie. (…)
Le mulțumesc celor doi premieri cu care am lucrat, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, cancelariilor acestora și tuturor celor cu care am colaborat din ianuarie 2022 și până în prezent, atât din Guvernul României cât și din mediul privat“
, a scris Roxana Mînzatu pe pagina oficială de Facebook ca funcționar guvernamental.

Anterior, Roxana Mînzatu a deţinut funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, din care a fost eliberată printr-o altă decizie a premierului.

În guvernul Dăncilă, în anul 2019, Roxana Mînzatu a deținut portofoliul de ministru al Fondurilor Europene, după ce anterior fusese secretar de stat în minister, dar și președinte al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (2015). Ea a fost și deputat PSD în mandatul 2016-2020.

Foto 2: Facebook/Roxana Mînzatu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
14 zile în urmă

Hai sictir!

Back to top button