Politic

Rasaliu și Pătrașcu, candidați cu asterisc ai PSD

Rasaliu și Pătrașcu, candidați cu asterisc ai PSD

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Brașov și-a anunțat candidații la alegerile locale din 9 iunie 2024. PSD Brașov va merge pe liste separate, cu candidați la Primăria Brașov și Consiliul Județean. Cum era de așteptat, Lucian Pătrașcu (foto 2) este candidatul pentru Primăria Brașov, iar la Consiliul Județean a fost desemnat Marian Rasaliu (foto 3). Roxana Mînzatu, secretar de stat, apare pe lista candidaților la europarlamentare.
Totuși, nominalizările, deși oficiale, nu sunt bătute în cuie. Pentru că acestea sunt numele pentru varianta în care nu se creează o alianță electorală cu PNL, ceea ce ar însemna liste comune, la fel cum sunt candidaturile pentru alegerile pentru Parlamentul European.
„Deocamdată, noi mergem singuri în alegeri. În momentul de față, echipa Partidului Social Democrat este pregătită cu un candidat la Consiliul Județean Brașov – domnul deputat și președinte executiv Marian Rasaliu – iar la municipiul Brașov, cu Lucian Pătrașcu. În momentul de față acestea sunt variantele noastre și le susțin cu tărie, le susțin și în fața colegilor de la Partidul Național Liberal și evident și în fața USR-ului”, a declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.
Dacă PNL și PSD vor decide să meargă pe liste comune și la alegerile locale de la Brașov, cel puțin unul dintre cei doi social-democrați anunțați acum nu va mai fi candidat, fie la Primăria Brașov, fie la CJ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

De ce era de așteptat ca vinitura șoldogoată să fie candidatul ciumei roșii? De ce?

Back to top button