Politic

Radu Moraru vrea să fie PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Ce declarații…

  • radumoraru.png

Jurnalistul brașovean, devenit un antivaccinist convins și un simpatizant al senatoarei Diana Șoșoacă, a anunțat la televiziunea sa, Nașul TV, într-un dialog cu Gabriela Calițescu: „M-am decis să preiau funcția de președinte al României!”.

Iată câteva din declarațiile lui Radu Moraru, conform ziariștii.com: 

– „Trebuie să plece toți, din toate funcțiile! Dacă nu există un lider în țara asta care numai să se uite un pic la ei și ăia să plece… care nu intervine, care stă ca o legumă, cum stă Iohannis…”.

– „Oameni buni, eu m-am decis că vreau să fiu liderul pe care-l căutați! Și, sub o formă sau alta – ce va fi, nu știm anul ăsta -, să preiau funcția de președinte al României. Prin alegeri, că vor fi alegeri. Ori că le cere Curtea Constituțională – trebuie refăcute alegerile -, ori că pleacă ficusu’ ăsta sau îl ia vântu’… că ceva se va întâmpla, ăsta e feeling-u’ meu. Și am zis să vă spun de-acuma și să le spun tuturor celor care se joacă de-a Președinția sau de-a leadership-u’ sau de-a partidele, să se gândească bine – pentru că eu nu pot să vin cu forța, să fiu sprijinit -, să vină cu alți candidați, dacă au, mai buni decât mine. Că dacă nu preia cineva măcar la fel de bun ca mine țara asta, ne ducem naibii. Și orizontu’ de timp e anu’ ăsta, că după aia se înșurubează, vin cu alte scenarii, vin cu alte temeri, alte frici, și trebuie să fie cineva să le spună, cu orice risc… cum au pățit-o și ăia de prin Africa, că n-au vrut vaccinuri… și uite ce bine că n-au vrut vaccinuri – n-au probleme în Africa! Nici cu mortalitatea!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button