Politic

„Radioul public riscă să intre în cea mai profundă criză din istoria sa de 88 de ani”

 

„Vom continua să păstrăm legătura directă cu ascultătorii așa cum Radio România a făcut-o permanent, din 1928 și până astăzi, în spiritul democrației și valorilor europene. Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături”, au tranmis membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

Reuniți astăzi în ședință extraordinară, aceștia au ajuns la concluzia că legea taxelor, inițiată de Liviu Dragnea, are substrat politic: „Astăzi, 25 octombrie, în urma unei decizii politice, radioul public riscă să intre în cea mai profundă criză din istoria sa de 88 de ani. Împreună cu membrii Consiliului de Administrație și managementul societății, doresc să vă asigur că ne vom onora, la fel ca întotdeauna, misiunea publică în respect față de valorile democrației, ale Constituției României și față de cetățenii României. Chiar și în acest moment de incertitudine profundă pentru radioul public vom continua să ne îndeplinim misiunea cu același devotament și profesionalism”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button