Politic

Publicitate electorală USR: Pamela Diaconu, consilier local PNL: „Ai verificat cu mă-ta”

În ședința Consiliului Local Brașov de vineri, 17 mai, consiliera PNL Pamela Diaconu l-a înjurat în direct pe primarul Allen Coliban: „Ai verificat cu mă-ta”.

Ai zice că sunt vorbele unui individ necioplit, fără educație, dar nu, sunt vorbele unei doamne consilier PNL din Consiliul Local Brașov, la adresa primarului Allen Coliban. Doamna Pamela Diaconu se încadrează perfect în echipa grobienilor scripcariști, arătând mari carențe în educația dumneaei. Suntem obișnuiți deja chiar și cu violența fizică din partea consilierilor PNL și o înjurătură nu ne sperie, dar este trist că aceasta este îndreptată împotriva tuturor brașovenilor care vor un oraș fără clanuri, găști și mafioți, care vor un oraș administrat de oameni cinstiți și onești. 

După ce consiliera PSD, Alexandra Ioana Crivineanu, a declarat că nu are timp de muncă în Consiliul Local pentru brașoveni, că ei sunt în campania electorală, a venit înjurătura “de susținere” de la colega ei de coaliție și de alianță, consiliera PNL Pamela Diaconu, îndreptată către primarul Allen Coliban: “Ai verificat cu mă-ta”

După această treabă “chibzuită”, echipa care face nimic a părăsit ostentativ ședința, lăsând-o astfel fără cvorum. Astfel, mai multe puncte importante de pe ordinea de zi a ședinței au rămas nediscutate și nevotate, în detrimentul brașovenilor.

Printre proiectele care nu au mai ajuns la vot din cauza chiulangiilor de la PSD-PNL se regăseau:

  • aprobarea organizării unui referendum pentru înființarea unui parc la Lubrifin – Lemexim – IUS
  • aprobarea achiziționării unei clădiri în care să fie amenajată o școală nouă în cartierul Tractorul Nou
  • aprobarea regulamentului de publicitate stradală
  • aprobarea regulamentului privind traficul auto în Centrul Istoric
  • aprobarea cumpărării hanului de la Pietrele lui Solomon
  • aprobarea studiului de fundamentare pentru construirea unei parcări subterane în zona centrală
  • aprobarea convenției de colaborare cu Ana Teleferic având ca obiect exploatarea instalaţiilor de transport pe cablu din Poiana Braşov pentru vânzarea cartelelor de tip bike pass în perioada mai – noiembrie 2024, de care depinde deschiderea bikepark-ului
  • aprobarea unor colaborări cu asociații și fundații pentru organizarea de evenimente în parteneriat de Ziua Copilului.

Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la Președinția Consiliului Județean Brașov: “Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al întregului județ. Avem de ales între practicile trecutului și un viitor al transparenței, integrității și prosperității. Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra dreptul brașovenilor din întregul județ la un trai liber, prosper, liniștit.”

Cod mandatar financiar: 21240009


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Asta e nivelul real al panaramelor psd pnl, niște subspecii de doi lei.Nerusinato!

Barbu Gh.
1 luna în urmă

ĂSTEA-S LIGHIOANELE DIN ANTURAJUL VINITURII PENALE DIN ȘOLDOVA!

Ron
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Toate resturile alcătuiesc echipa profesionistă psd pnl-)))) cum sa vorbeasca așa,ca femeie politician…ce caracter jegos pe tovarășa asta.

Gogutzu
1 luna în urmă

Rușinoasă alianță PNL PSD . Nu mai luați nici 1%din voturi. Afara cu voi,la munca,la canal,la tomberoane….

Back to top button