Politic

Publicitate electorală PRM: Florin Muscalu candidează din partea PRM la funcția de primar al Brașovului

Sunt Muscalu Crețu Florin, antreprenor din Brașov, iar în această competiție electorală am acceptat propunerea Partidului România Mare de a candida la funcția de primar al Brașovului, pentru a aduce o schimbare, o altă viziune  pentru dezvoltarea Brașovului pentru 20- 30 ani.

| MyTex.ro
Publicitate electorală PRM: Florin Muscalu candidează din partea PRM la funcția de primar al Brașovului 10

Este datoria fiecărei persoane care candidează la o funcție publică să aibă viziunea pentru un viitor mai bun, pentru o dezvoltare durabilă și pe termen lung. Doresc ca în Brașov, investirea banului public să se facă gândind mereu la generațiile următoare, la copiii și nepoții noștri. Doresc un parteneriat deschis cu Asociațiile de proprietari, Asociațiile de părinți, Consiliul național al elevilor, dar și cu Mediul de afaceri. În ultimii ani, Brașovul a început să atragă cât mai mulți turiști, lucru de care trebuie să ținem cont, dar în egală măsură, să creăm un echilibru pentru viitor, astfel încât Brașovul să nu devină un oraș sufocat.

Sunt împotriva oricărei scurgeri de bani publici către diverse conturi sau buzunare, sunt pentru un parteneriat deschis cu voi, brașovenii, și-mi doresc ca după 09 iunie 2024, la Brașov, sa avem o altfel de administrație publică locală, ORIENTATĂ CĂTRE BRAȘOVENI. Haideți să strângem rândurile pentru a oferi un viitor mai bun copiilor noștri!

  Cod mandatar financiar 21240190


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button