Politic

PSD şi PNL pregătesc „surpriza” pentru Allen Coliban. S-ar fi decis comasarea alegerilor. Ce se va întâmpla la Braşov

PSD şi PNL pregătesc „surpriza” pentru Allen Coliban. PSD şi PNL ar fi decis comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Cele două partide vor candida pe o listă comună, care ar urma să fie deschisă de candidat PSD.

Totodată, se pare că s-a decis ca cele două formaţiuni să aibă un candidat comun şi în cursele pentru primării, fiind vizate în special oraşele unde momentan sunt primari de la USR. În această situaţie este şi Braşovul, unde PNL şi PSD vor un candidat comun care să se lupte cu Allen Coliban.

PSD şi PNL pregătesc „surpriza” pentru Allen Coliban. Rămâne de văzut pe cine vor miza cele două partide. Probabil, se va alege între Adrian Veştea şi George Scripcaru, chiar dacă ultimul a declarat nu demult pentru MyTEX că are „alte priorităţi în acest moment” şi că este „inactiv din punct de vedere politic”.

„Ne pregătim pentru campania electorală, fie că alegerile locale vor fi în iunie sau septembrie. Ca și mine, și George Scripcaru intră în evaluare, poate și alți candidați. Trebuie să luăm în considerare ce spun brașovenii. Nu vrem să-i dezamăgim. Fără falsă modestie, PNL are cea mai bună echipă pentru a face administrație. Important este nu să anunţăm doar nişte candidaţi, ci să propunem o echipă câştigătoare”, spunea recent Adrian Veștea, într-o conferință de presă.

Astfel, pe 9 iunie este foarte posibil să avem două tipuri de alegeri, locale şi europarlamentare, cei care vor merge la urne urmând să primească cinci buletine, pentru primari, preşedinţii de consilii județene, consilieri locali și consilieri județeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
2 luni în urmă

D-le Vestea, daca faceti asta pierdeti cel putin 50% din voturi!! La Brasov holera rosie nu a prins si nu va prinde in veci!

Barbu Gh.
2 luni în urmă

Ce de penali în poză. Vedea-i-am pe toți într-o celulă strâmtă și răcoroasă.

Back to top button