Politic

PSD Brașov vrea transport public gratuit

PSD Brașov vrea transport public gratuit.

În acest sens, Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale a social-democraților, a declarat: „Eu vreau sa introducem transportul public gratuit. Asta pentru a diminua traficul, poluarea și a ridica presiunea de pe locurile de parcare”.

Subprefectul PSD l-a arătat cu degetul pe primarul USR Allen Coliban, despre care a spus că „scumpește călătoria RATBV de la 2,5 la 4 lei! Astfel, și mai puțini brașoveni sau turiști vor alege transportul public în locul mașinilor personale”.

PSD Brașov vrea transport public gratuit. Intrat mai devreme în campanie electorală, Lucian Pătrașcu a mai relatat pe această temă: „Brașovul are nevoie de transport public gratuit și eficient. Separarea benzilor pentru transport public, acolo unde este posibil, ar eficientiza acest tip de transport. Diminuarea poluării cauzate de ambuteiaje și scăderea timpilor petrecuți în trafic sunt posibile. Dar pentru asta e nevoie de voință și implicare. Aglomerația din trafic a devenit în mandatul primarului Coliban o regulă. Iar nepăsarea și lipsa de viziune administrativă a actualei administrații, o obișnuință dureroasă și frustrantă pentru cetățeni”.

CITEȘTE ȘI: Conferință pentru modificarea tarifelor percepute de RATBV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Ciuma asta rosie pur si simplu nu se lasa. Pomeni, pomeni si iar pomeni. Munca…? Munca-i pentru prosti, nu pentru sobolanii rosii si sustinatorii lor, asistatii

Willy
1 an în urmă

Iarasi ne impuie capul trompeta pesedista. Ce darnic e el pe banii nostri, crede ca suntem fraieri sa punem botul la vrajelile lui de Iasi.

Back to top button