Politic

Primarul Coliban – atacat din nou de PSD Brașov / Ce i-a solicitat subprefectul Lucian Pătrașcu

Primarul Coliban – atacat din nou de PSD Brașov.

Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, a declarat că astăzi „se împlinesc 3 ani de când impostura, minciuna și incompetența distrug Brașovul. 3 ani de când Coliban și gașca USR au pus mâna pe administrația publică locală și îndreaptă Brașovul spre dezastru. 3 ani de când nici un fel de lucrare de mare infrastructură nu a fost demarată, 3 ani în care zilnic stăm în ambuteiaje infernale, 3 ani în care nu a fost luată nici o măsură de mediu”.

Primarul Coliban – atacat din nou de PSD Brașov

Lucian Pătrașcu și-a continuat tirada: „Coliban știe că acestui oraș i-ar fi mult mai bine cu un alt primar. Coliban știe că a ratat toate obiectivele promise și știe că nu va mai obține un nou mandat. Coliban știe că în memoria colectivă a brașovenilor va rămâne ca un individ lipsit de scrupule, care a mințit, a manipulat, nu și-a ținut promisiunile și care a găsit tot timpul vinovați. Negarea evidenței, ocolirea adevărul, autovictimizarea, dosirea de date și informații de ochii brașovenilor, comunicarea defectuoasă sunt armele cu care Coliban a luptat împotriva interesului brașovenilor. Și încă mai luptă!”.

Și concluzia subprefectului social-democrat: „E momentul să-i cerem lui Coliban să aibă minimul de decență și să își dea demisia. Brașovul nu mai poate tolera încă un an această administrație absolut odioasă”.

Se știu, și la nivel local, contrele între PSD și USR. Allen Coliban avusese ultima replică anti-trandafirie cu excluderea proiectului Spitalului de Pneuomologie și Boli Infecțioase din PNRR – Detalii, AICI.

Alegerile se apropie…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

Daca tot e sa tinem calendarul, azi se implinesc 34 de ani, 8 luni si 2 zile de cand fostii nomenclaturisti uniti sub titulatura noua de PSD au subjugat tara. Asta nu mai zice trompeta peeseediista?

Willy
2 luni în urmă

Coliban este ALES de catre noi, brasovenii. Nici de peeseedee si nici de catre cetatenii iasului.

Back to top button