Politic

Primarul Brașovului – atac dur la Ciolacu și Rafila: „Este o crimă”

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a comentat în termeni duri faptul că proiectul noului spital de Pneumo și Boli Infecțioase a fost exclus din PNRR – Detalii, AICI.

„Ciolacu şi Rafila (premierul și Ministrul Sănătății – ambii PSD – n.r.) trebuie să dea socoteală pentru incompetenţă şi pentru ticăloşie. Într-o ţară cu sistem de sănătate la pământ, să pierzi bani europeni alocaţi pentru construirea de spitale noi este o crimă… Spitalele noastre publice arată dezastruos. Deşi spitalele nu se află în administrarea Primăriei, ne-am mobilizat şi am dezvoltat proiectul pentru noul spital de Pneumo şi Infecţioase. Un proiect bun, un proiect matur, un proiect care s-a clasat pe locul 7 din 49 de proiecte în evaluarea Ministerului Sănătăţii! Ciolacu şi Rafila trebuie să spună când va semna Guvernul contractul de finanţare pentru Spitalul de Pneumo şi Infecţioase, proiect aprobat încă din ianuarie”, a declarat primarul Brașovului, potrivit Ziarul Financiar.

Allen Coliban a mai spus că Ciolacu și Rafila trebuie să dea următoarele răspunsuri:

Când va semna Guvernul contractul de finanțare pentru Spitalul de Pneumo și Infecțioase, proiect aprobat încă din ianuarie?

Când va semna Guvernul acordul de parteneriat cu BERD pentru noul Spital Regional din Brașov, soluție care este pe masa Guvernului de peste un an de zile?

„La aceleași întrebări ar trebui să răspundă și PSD Brașov, ai căror reprezentanți cu influență la centru fie sunt degeaba, fie își asumă sabotarea proiectelor orașului. Dar, vor veni la anul să cerșească voturi”, a subliniat Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button