Politic

Primarul Coliban – acuzat de fake news de PSD-istul Marius Dunca / „Este o rușine pentru Brașov”

Primarul Coliban – acuzat de fake news de PSD-istul Marius Dunca. „Războiul” a început după ce proiectul noului Spital de Pneumo și Boli Infecțioase a fost retras din PNRR – Detalii, AICI.

Allen Coliban a avut o reacție promptă vizavi de acest lucru – Detalii, AICI. Senatorul Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov, a ținut să-i răspundă dur primarului USR-ist: „Primarul MINCINOS Allen Coliban, cu intenția de a manipula și de a mai încerca să obțină niște capital electoral, a ieșit public sâmbătă seara cu o reacție care contrazice bunul simț elementar, declarând că «Ciolacu şi Rafila trebuie să dea socoteală pentru incompetență şi pentru ticăloșie», nefăcând referire la declarațiile ministrului sănătății și lansând împreună cu membri USR din Brașov o campanie de dezinformare de tip Fake News”.

Primarul Brașovului – acuzat de fake news de PSD-istul Marius Dunca

„MINCINOSUL Coliban demonstrează în fiecare zi faptul că habar nu are să administreze Brașovul. În schimb, desele scandaluri în care este implicat, problemele cu legea și lipsa de rezultate concrete ne arată că Primăria Brașov a ajuns pe mâna unui individ care nu are legătură cu administrația, cu competențele necesare ocupării unei astfel de poziții. MINCINOSUL Coliban este interesat mai mult de propria imagine decât de bunăstarea brașovenilor și de respectarea agendei publice. Coliban este o rușine pentru Brașov! Este inadmisibil să arunci în spațiul public informații trunchiate și lipsite de adevăr care creează o stare de anxietate în rândul cetățenilor, mai ales când ai la îndemână declarațiile ministrului Sănătății. Coliban și USR au intrat în campanie electorală și fac ceea ce știu să facă cel mai bine. Să dezinformeze cu o iresponsabilitate ieșită din comun, neimaginându-și răul pe care îl fac. Coliban folosește minciuna, manipularea și demagogia pentru a induce brașovenii în eroare. Spitalul va fi construit!”, a declarat Marius Dunca pentru stiripesurse.ro.

Primarul Brașovului – acuzat de fake news de PSD-istul Marius Dunca

„Prof. Dr. Alexandru Rafila a fost foarte clar în declarații. Toate spitalele și obiectivele de investiții aprobate pentru finanțare de Ministerul Sănătății, cum ar fi proiectele pentru reducerea infecțiilor din spitale, dezvoltarea secțiilor ATI pentru nou-născuți, dotarea ambulatoriilor de specialitate sau construirea centrelor comunitare integrate, indiferent de județul sau orașul în care sunt situate, se vor construi, majoritatea cu fonduri din PNRR și câteva cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții!”, a mai spus chestorul Senatului României.

De asemenea, Marius Dunca i-a cerut primarului să le răspundă brașovenilor în cazurile FC Brașov și catacombele: „Coliban are multe explicații de dat! Să termine cu minciunile și să răspundă acuzațiilor de corupție!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button