Politic

Primăria BRAȘOV, un nou eșec în fața P&P / Solicitarea consilierului local Pamela Diaconu

 

Consilierul local Pamela Diaconu (PNL) a avut o interpelare, în ședința de astăzi (vezi AICI), cu privire la situația dosarelor aflate în instanță, în contradictoriu cu P&P (firma lăsată, prin contract, de fostul primar George Scripcaru să gestioneze parcările cu plată din oraș).

Interpelarea vine la o zi după ce Municipalitatea a înregistrat un nou eșec în instanță, respectiv la Tribunalul Covasna… Printre altele, consilierul local a pus problema dacă, înregistrând eșec după eșec, se justifică păstrarea contractului costisitor cu avocata Georgiana Trandafir.

„A mai fost primită o soluție, chiar ieri a fost din nou obținut, din păcate, un eșec, în sensul că hotărârea prin care se avea în vedere rezilierea contractului a fost anulată, este evident o decizie în primă instanță, urmând a putea fi atacată prin recurs de către autoritate și probabil că acest lucru se va realiza în momentul în care se va comunica hotărârea”, a precizat Pamela Diaconu.

Aceasta ceruse, în vară, renegocierea contractului cu avocata menționată, dar nu s-a întâmplat acest lucru, deși niciunul dintre dosare nu a fost soluționat în favoarea Municipalității. Acum, cere o serie de documente privind dosarele în instanță, precum și contractul de asistență juridică semnat cu avocata și eventuala denunțare unilaterală.

„Nu putem fi obligați în niciun fel să continuăm cu un avocat pe termen nelimitat, este decizia noastră dacă dorim sau nu să continuăm cu dumneaei, trebuie să fie în continuare decizia noastră dacă dorim sau nu s-o mai plătim și dacă dorim sau nu să mai plătim un onorariu la dimensiunea pe care o știm cu toții, de 560 de lei, dacă îmi aduc bine aminte, cu TVA. Să ne comunicați ce aveți de gând să faceți cu privire la contract”, a solicitat consilierul local.

Primarul Allen Coliban s-a rezumat la a spune că ar fi bine să aibă o discuție directă cu avocata, pentru a răspunde întrebărilor.

VEZI ȘI:

Update. BRAȘOV. Avocata Georgiana Trandafir, despre P&P: „Am formulat și o plângere penală pentru fals, împotriva societății” / Ce a spus ea despre tarifele percepute

BRAȘOV. P&P: De la 1 iulie se reia taxarea locurilor de parcare!!! Plata, obligatorie 24 de ore din 24

Update. BRAȘOV. „Din punctul de vedere al Primăriei Brașov, P&P nu poate încasa bani pe parcare, atât timp cât…”

BRAȘOV. Ce a decis astăzi Tribunalul Covasna în lupta dintre P&P și Municipalitate / Ce impact are asupra cetățenilor?! Update: Ce spun reprezentanții Primăriei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button