Politic

PNL Brașov l-a tăiat la bani pe primarul Coliban

PNL Brașov, prin vocea consilierului local Cătălin Anton, a informat că „oprește risipa a încă 492.000 lei din banii brașovenilor, de către primarul Coliban!”.

„În timp ce Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK) a fost, în mod tradițional, gazda unui stand comun pentru România la evenimentul Expo Real de la München, primarul Coliban vine iar cu o abordare strict personală, insistând să avem un stand separat pentru municipiul Brașov. „Deși celelalte primării, consilii județene și mari dezvoltatori imobiliari din țară înțeleg importanța unității în reprezentarea României, domnul Coliban se pare că a ales să ignore această cale, preferând, ca de obicei, creșterea imaginii sale personale”, a relatat Cătălin Anton (PNL Brașov).

Cătălin Anton a mai precizat: „Dacă anul trecut Primăria Brașov nu a cheltuit nici un ban pentru aceeași activitate, în acest an primarul cheltuitor Coliban, cu nesăbuință, și-a permis să planifice risipa unei sume uriașe de bani din bugetul local, respectiv de «numai» 492.000 lei, în condițiile în care toate structurile din primărie se plâng de lipsa fondurilor! În timp ce alții se străduiesc să economisească și să aloce resursele în mod responsabil, primul cheltuitor al urbei, alege, din păcate, să cheltuiască fără discernământ”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Amira
1 an în urmă

pnl adica usl 2.0 bravoooo nu ii dați bani lui Coliban habar nu are pentru ce sunt acei bani.Nu domle anton bine faceți,felicitari pentru eforturile la care va strofocati în denigrari d-lui Coliban,bravossss.Acum ia mătăluță o cârpă galben ,albastra și… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Lasati circurile in Consiliu si faceti curat in Brasov. Ca nu e numai Coliban la carma. V-ati pus pe el ca va e ciuda ca a luat USR primaria plus ca l-ati mirosit ca e cam gascan si bagati numai… Citeşte mai mult »

Back to top button