Politic

PNL Brașov a mai racolat un primar de la alt partid

PNL Brașov a mai racolat un primar de la alt partid

Secretarul general al organizației județene PNL Brașov, Todorică Șerban, a anunțat, într-o conferință de presă (video), noi candidați la primăriile din județ, printre care și un proaspăt membru al Partidului Național Liberal. Acesta este primar în funcție, mandatul fiind câștigat din partea PMP.

„Oamenii își schimbă opțiunile politice. Avem primar în funcție de la PMP, care zilele trecute a trecut la PNL și respectiv și-a manifestat intenția și va candida de pe listele noastre. L-am și validat, l-am și prezentat. Este primarul de la Părău, un primar destoinic, care a demonstrat că știe să facă administrație și de asemenea, avem și candidați noi, tineri care vor să intre în politică, care sunt la prima încercare de a candida, alții care sunt la a doua încercare”, a declarat Todorică Șerban.
Candidații propuși de PNL sunt: Ovidiu Ovesea, la Părău, Cosmin Constantin Barbu, la Teliu, Viorel Lucian Negrei, la Dumbrăvița, Daniel Constantin Stanea, la Victoria, Ioan Rujan, la Crizbav.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
13 zile în urmă

Prostituatele PNL psd-))))

Back to top button