Politic

„Nu suntem în ultimul ceas. Ultimul ceas a trecut și el”

 

Fostul ministru al Justiției din Guvernul Cioloș, Raluca Prună (foto), a luat și ea poziție, legat de scandalul care s-a produs în Parlament la discutarea legilor justiției și de comportamentul incalificabil al senatorului PSD Șerban Nicolae față de o femeie, parlamentar USR.  

„Nu suntem în ultimul ceas. Ultimul ceas a trecut și el. Suntem în clipa de grație până să cădem în abis. Și avem soluție. Ultima. Să ne uitam în oglindă și să ne întrebăm dacă, pe banii noștri, suntem de acord ca cineva, în Parlament, să îi spună mamei, sorei, fiicei noastre că e penală, proastă și că are poze cu ea făcând sex anal. Uitându-se bălos în camera cu care e filmat. Fără cameră, mama, sora, fiica voastră ar fi fost bătută măr, probabil. Pentru obraznicia de a-și cere drepturile și de a vrea să își facă datoria de deputat: dezbaterea unei legi. Și dacă nu ne place, să ieșim în fata casei și să spunem ferm: Așa nu se mai poate! Opriți-vă! Nu mă reprezentați!”, a scris Raluca Prună pe o rețea de socializare. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare