Politic

Ministrul Mediului zice că lucrează la 15-16 grade! Economii DRASTICE în instituție…

  • barna.png
 

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a relatat că la iarnă își va închide caloriferele din birou, pentru că îi place să fie o temperatură de… 15-16 grade Celsius – asta în contextul recomandărilor politicienilor de a se face economie la energie electrică și gaze. Vezi și: „Găsiți altceva de FURAT; schimbați legea cu liberalizarea prețului la energie!” REVOLTA Amaliei Năstase…

„Diferența dintre o gospodărie și o instituție este foarte mare, pentru că acasă avem frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, uscătoare, avem foarte multe electrocasnice care consumă foarte multă energie electrică. Într-o instituție publică, în afară de becuri, câteva frigidere și aerul condiționat nu avem nimic. Din acest punct de vedere, urmează o perioadă în care putem să reducem foarte mult consumul de energie electrică. De exemplu, de luni am stabilit să renunțăm la folosirea aerului condiționat. După ora 17.00 vom avea numai lumină de veghe în instituție, vom trece la programul de iarnă, vom începe programul dimineața la 8.00 și vom termina la 16.00, ca să scurtăm perioada în care folosim lumina, cu excepția biroului meu… Eu de obicei vin la 7.00 și plec seara, la 20.00. Acolo se va folosi lumină și după orele de program. Pe perioada iernii, cel puțin la mine în birou este economie simplă, pentru că eu pot să închid toate caloriferele, pentru că îmi place să stau la 15-16 grade. Venind din zona Ciucului, sunt obișnuit cu temperaturile mai scăzute. Mie îmi e mai greu vara, când trebuie să stau la minimum 20 de grade, așa cum s-a recomandat la Bruxelles”, a declarat Tanczos Barna la Digi 24.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button