Politic

Mihai Tudose dă de pământ cu Nelu Tătaru

 

Fostul premier Mihai Tudose l-a criticat dur pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, miercuri seară la Antena 3.
Ministrul Sănătății este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr, că rămâne sus, nu alunecă“, a spus Mihai Tudose. De asemenea, deputatul PSD vine cu critici dure și la adresa guvernului Orban:
Noi până nu terminăm alegerile, o să fim în scenariul cel mult galben spre portocaliu. Dar roşu, nu. Pentru că trebuie să facem alegerile repede, să nu cumva să… trebuiască să facă băieţii bugetul. Fiindcă dacă fac bugetul şi arată ce nenorocire au făcut anul ăsta şi la ce nenorociri se pregătesc pentru anul viitor, o să aibă soarta PNŢCD-ului, 3%. Şi vor să evite chestia asta. Nu se închide nimic. Închizi HORECA, închizi astea, ne punem câte două măşti, dar până la alegeri nu se face nimic. Totul va fi bine în România. După alegeri, închid tot! A doua zi după alegeri, toată lumea acasă, iar şomaj, iar tot. Că nu au niciun plan. Şi în Belgia îi trimit acasă pe cei de la HORECA, dar oamenii sunt plătiţi de către stat. Nu ştiu cum face statul belgian, dar ăia nu-l au pe Cîţu. Ne-am împrumutat 10 miliarde, aţi înnebunit? 10 MILIARDE DE EURO, NU DE LEI”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button