Politic

Mesajul lui Iohannis, către studenţi

 

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj studenților și profesorilor Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în contextul deschiderii oficiale a anului universitar 2015 – 2016.

„Faptul că în acest an aniversăm 20 de ani de existență a liniei de studii în limba germană demonstrează, încă o dată, rolul universităților în conservarea identității culturale a minorităților din România și în asigurarea dreptului egal la educație pentru toți cetățenii săi”, a spus președintele în mesajul citit în cadrul ceremoniei de Ligia Deca, consilier de stat la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale.

„Îmi doresc să oferim universităților, profesorilor, studenților, elevilor, părinților și societății în ansamblu sentimentul de stabilitate și încredere, normalitatea așteptată de mult prea mult timp. Vreau să contribuim toți — școli, licee, universități, institute de cercetare, experți și practicieni, autorități publice și mediu privat, politicieni și societate civilă—, pentru a reclădi sistemul de învățământ românesc, în acord cu așteptările societății și în deplină concordanță cu cerințele unei piețe a muncii dinamice și competitive“, a mai spus președintele Iohannis, conform unui comunicat oficial.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button