Politic

Ludovic Orban – agresat și scuipat de reprezentanți AUR / Cu gloanțe în Parlamentul României

Ludovic Orban, fostul prim ministru născut în Brașov, susține că a fost agresat și scuipat de reprezentanți AUR, pe când se îndrepta spre intrarea în Parlamentul României.

Ludovic Orban a declarat la Digi 24: „Am fost scuipat, înjurat, lovit. Au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Au fost protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea. Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără nici un fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”.

Cu gloanțe în Parlamentul României

Altfel, conform sursei citate, un membru AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe. Este vorba despre Ariadna Cîrligeanu, invitat pe lista de acces la AUR. Respectiva a fost dusă la Secția 17 Poliție, pentru cercetări.

„Gloanţele erau goale şi ruginite, din câte ştim şi noi, dar am vrea să spună asta autorităţile. Că noi nu ştim şi nu avem expertiza”, a transmis liderul AUR, George Simion, pe grupul oficial al formaţiunii cu presa. 

La rându-i, liderul grupului PSD Alfred Simonis a comentat privitor la acest fapt: „De ce ai aduce gloanțe în Parlament ca să fie nevoie de expertiză? Ați văzut comportamentul bolnăvicios al unor reprezentanți AUR. Nu mă convinge nimeni că nu sunt agresivi”.

Pe acest subiect, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a menționat că a avertizat de nenumărate ori că AUR este un partid periculos, extremist, a cărui agendă este să promoveze ură şi dezbinare.

El a arătat că cei de la AUR nu sunt nici la prima încercare de introducere a obiectelor interzise în Parlament: „Acum câţiva ani au încercat cu droguri, azi cu gloanţe. Ce va urma, o mitralieră?”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta trebuie lapidat. A scăpat ieftin.

Back to top button