Politic

Lucian Pătrașcu (PSD) – solicitare pentru USR-iștii Allen Coliban și Flavia Boghiu

Lucian Pătrașcu (PSD) – solicitare pentru USR-iștii Allen Coliban și Flavia Boghiu.

Liderul Organizației Municipale PSD Brașov, de asemenea subprefect, a reacționat în urma anunțului DNA cu privire la faptul că Flavia Boghiu este urmărită penal în cazul AMURAL – Detalii, AICI.

Lucian Pătrașcu (PSD) – solicitare pentru USR-iștii Allen Coliban și Flavia Boghiu. „Spun de mai bine de 2 ani că sub gașca USR Coliban-Boghiu se fac ilegalități pe banii brașovenilor! ACUM E OFICIAL! Cer demisia imediată a lui Allen Coliban și a Flaviei Boghiu! Au știut ce au făcut și au ascuns de ochii brașovenilor aceste ilegalități”, a declarat Lucian Pătrașcu.

În eventualitatea în care PSD decide să aibă candidat pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile locale din acest an, acesta va fi Lucian Pătrașcu. Dacă social-democrații și liberalii hotărăsc să meargă pe varianta unui singur candidat pentru postul de edil al Brașovului, cele mai mari șanse de câștig le au PNL-iștii Adrian Veștea și George Scripcaru, ultimul fiind curtat insistent de PSD în ultima vreme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
27 zile în urmă

Nu domnule Patrascu, ideea cu o parcare subterana la Livada Postei este cea mai proasta idee pe care puteti sa o aveti ! Exista o multitudine de alte solutii, fara sa fie nevoie sa distrugem cadrul natural de exceptie de… Citeşte mai mult »

Andrei Gheorghe
26 zile în urmă

demisie pt ca au luat un loc plin de gunoi, curățat și făcut ceva frumos cu el. numai la asta va pricepeți sa faceți scandal. ați avut atâtea mandate în care sa faceți ceva în general și mai ales cu… Citeşte mai mult »

Andrei Gheorghe
26 zile în urmă

puteți șterge postări care nu va convin,dar părerea oamenilor nu o puteți schimba. oamenii încep sa realizeze ce gașca de hoți sunteți. copii ai comunismului ce sunteți. va este frica de schimbare și se vede de la o posta.

Back to top button