Politic

Lista de candidați PNL-PSD pentru Consiliul Local Brașov, deschisă de un liberal / Paritatea a fost stabilită (video)

Lista de candidați PNL-PSD pentru Consiliul Local Brașov, deschisă de un liberal / Paritatea a fost stabilită

După cum am anunțat aici, Organizaţia Municipală Braşov a PSD a stabilit o listă de 14 candidaţi pentru Consiliul Local Braşov, listă pe care însă o va împărți cu PNL, alianța fiind strict pentru municipiul reședință de județ, unde candidatul comun pentru fotoliul de primar este George Scripcaru. Primii șase candidați, respectiv cei de pe poziții eligibile, au și fost prezentați. Pe primul loc se regăseşte preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD, Lucian Pătraşcu, economist, fost secretar de stat, fost subprefect, fost consilier local, care candidează și pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov. Urmează Alexandra Crivineanu, juristă, actuala lideră de grup PSD din Consiliul Local Brașov, Sorin Bâscă – economist, Ioana Henegar – avocată, Costel Mihai, profesor, fost viceprimar și fost președinte PMP, Raluca Stancu, inginer, consilier local și în prezent.
Preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD, Lucian Pătraşcu, a anunțat că cele două partide au ca obiectiv să obţină două treimi din numărul de membri din CL Braşov (ceea ce înseamnă 18 din cele 27 de mandate), adică o majoritate „de care orice primar are nevoie ca să-și treacă proiectele, dar mai important pe cele de patrimoniu, unde e nevoie de votul a două treimi”.
Pătrașcu a precizat că, potrivit protocolului de colaborare dintre cele două partide, paritatea pe lista de consilieri a fost stabilită la 1,5 PNL / 1 PSD și, de asemenea, fiecare va avea câte un viceprimar.
Lista comună PNL-PSD pentru Consiliul Local Brașov, care va fi deschisă de un liberal, ar urma să fie stabilită în această săptămână.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
26 zile în urmă

Hai cu rebuturile politicii, hoților! La lins ciolanul pe banii publici!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare