Politic

Întâlnire de taină pentru proiectele din BRAȘOV și Covasna

 

Update. Ce proiecte ale BRAȘOVULUI ar putea fi finanțate de la „centru” / CJ cere 100 de milioane de lei pentru Aeroport

Allen Coliban: BRAȘOVULUI i-au lipsit oamenii politici care să treacă peste loialitatea față de partid

Liderii coaliției (PNL, USR PLUS și UDMR) s-au întâlnit, marți, în biroul președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru a discuta o serie de proiecte locale (de fapt, regionale- nota red.) din zona Brașov – Covasna, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Potrivit acestora, pe lângă Dan Barna și Kelemen Hunor, la întâlnire au participat primari și președinții de consilii județene din cele două județe.

S-ar fi discutat despre Autostrada A13, precum și despre proiectele de construcție a unui aeroport și a unui spital (n.r. – a Aeroportului și Spitalului Regional Brașov, proiecte de care sunt interesate și autoritățile din Covasna).
Informat ulterior despre reuniune, premierul Cîțu a declarat că este o întâlnire firească, având în vedere că sunt toți parlamentari.

„Președinții de CJ din Brașov și Covasna, primarii din Brașov și Sfântu Gheorghe au cerut această întâlnire. Vor discuta și cu premierul Cîțu. A fost o discuție ok mai ales despre infrastructură: aeroport, centurile ocolitoare, autostrada, linia de cale ferată, spitalul regional, deci a fost o discuție despre dezvoltarea celor două județe. Au prezentat proiectele, în ce stadiu se află ”, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor pentru sursa citată.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button