Politic

Guvernarea a ajuns la faza de ticăloșie!

 

Guvernanții pesediști țintesc, prin șmecheriile lor fiscale, dintre care unele contrare Constituției (de pildă, încălcând principiul justei așezări a sarcinii fiscale), să ne lase cu cât mai puțini bani în buzunare, iar pe unii dintre români vor să-i facă, la propriu, muritori de foame – vorbesc de cei care, după o lună de muncă, vor constata, privind fluturașii de salarii, că au muncit doar pentru acești guvernanți cinici și hulpavi. Am ajuns să muncim, în medie, mai mult de jumătate de an doar pentru a achita biruri. Probabil alde PSDragnea consideră că acesta e prețul pe care trebuie să-l plătim pentru că ne-au oferit atât de mult circ…

Pe lângă cele trei guverne puse de mai-marii PSD să ne ia și să ne risipească banii, Guvernul Emil Bobu, de pe timpul lui Ceaușescu, era unul de top, iar atât de criticatul și de ironizatul, la vremea respectivă, Guvern Văcăroiu era un monument de profesionalism! Deh, așa e când crezi că guvernarea înseamnă japcă și pui miniștri, secretari de stat, parlamentari niște inși fără vreo carieră profesională sau chiar fără vreo meserie, doar pe motiv că sunt din Teleorman sau din Oltenia și că fac sluj în fața lui Daddy…

Ce face această guvernare cu România a ajuns deja la faza de ticăloșie. Cel mai recent exemplu (raportat la ora la care scriu, fiindcă până veți citi dvs. ar putea apărea unele mai proaspete): după ce, prin aberația numită „revoluție fiscală”, i-a pus pe angajații part-time să plătească biruri ca și când ar lucra și ar fi plătiți cu normă întreagă (generând cazuri în care salariații primesc salariu lunar net de zero lei sau trebuie să se împrumute pentru a plăti birurile) guvernanții au apărut diafani ca niște ghiocei și-au zis că nu-i nimic, se repară. Firește, banii pierduți de angajați rămân pierduți. Și „repară”, printr-o ordonanță de – of course – urgență, astfel: angajații part-time vor plăti doar o parte din contribuțiile sociale (la fel ca înainte de „revoluția fiscală roșie”), aferentă numărului de ore lucrate, urmând ca diferența să fie acoperită de la bugetul de stat, pentru bugetari, și din banii firmelor pentru cei care lucrează în sectorul privat. Altfel spus, nu sunt suficiente hărțuiala, jecmăneala, birocrația, la care mediul privat este supus de statul acesta mumă cu unii și ciumă cu alții. PSDragnea vrea să ia și-a șaptea piele de la antreprenori, punându-i, în mod discriminatoriu, să plătească statului și pentru orele nelucrate de angajații cu timp parțial, și pentru salarii pe care aceștia nu le-au primit! Spuneți și dvs., ce-i asta dacă nu ticăloșie? 

Există, în România, circa 4 milioane de oameni, cei din sectorul privat, care susțin funcționarea instituțiilor din această țară și asigură banii pentru ceilalți. Fără ei, România moare. Și tocmai în acești oameni lovește PSD fără rațiune și fără cruțare, dorind, probabil, fie să-i distrugă, fie să-i transforme în asistați social, fie să-i determine să plece din țară. Iar din acest punct de vedere, se poate afirma că acest PSDragnea este, în momentul de față, cea mai mare amenințare la adresa României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button