Politic

George Scripcaru, mesaj pentru USR-iști: „Cu muncă ați avea mai multe șanse”

George Scripcaru, mesaj pentru USR-iști.

Candidatul alianței PNL-PSD care a câștigat alegerile de duminică pentru postul de primar al Brașovului a transmis opiniei publice următoarele: „În urma contestațiilor USR, astăzi au fost renumărate voturile pentru Consiliul Local de la Secția 31, acțiune în urma căreia Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Brașov a constatat «corectitudinea datelor înregistrate cu privire la voturile valabil exprimate pentru funcția de Consilier Local». Așadar, anunțul vânturat astăzi online, în care se clama că s-au recuperat 120 de voturi, este fals, este o minciună!”.

George Scripcaru a mai declarat: „De asemenea, astăzi s-au renumărat și voturile de la Secția 169, unde nu s-a constatat nicio viciere a rezultatelor voturilor obținute de candidați și s-a dispus îndreptarea unei erori materiale, respectiv corectarea numărului buletinelor de vot anulate”. – Detalii, AICI.

George Scripcaru, mesaj pentru USR-iști

„Tot iureșul creat de USR Brașov a fost gratuit și a avut doar rolul de a ține în priză activul de partid, conformându-se dispozițiilor de la centru. Agitația, țipetele și acuzațiile mincinoase nu vă fac primari; cu muncă ați avea mai multe șanse”, a concluzionat George Scripcaru, care a dezvăluit și că progresiștii ar dori un post de viceprimar la Brașov – Amănunte, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Nesimțitule,penalule,nu ai fost în stare să termini câțiva metri de pod,ai lucrat cu firme de casă,au încasat banii și au intrat așa, brusc în faliment.Toti,dar Toți care au avut de a face cu tine au zis ce caracter scârbos ai,ce… Citeşte mai mult »

ron
1 luna în urmă

Cel mai ticălos “politician “,care a distrus Brașovul. Fac ceva cu boltă,pe firmele tale de casă,niște spăgari cărora le ai umplut buzunarele!

ron
1 luna în urmă

Brașovenii vor sa știe câtă atenție ai luat,de la dezvoltatorii imobiliari in 8 ani de zile?! Cât de ticălos sa fi,după ce ca nu avem părtii de ski suficiente,sa distrugi și baza pârtiei Bradul unde se mai putea prelungi pentru… Citeşte mai mult »

Back to top button