Politic

Funcție la „centru” pentru Flavia Boghiu

Funcție la „centru” pentru Flavia Boghiu, unul dintre viceprimarii Brașovului. Începând de miercuri, 1 februarie, Flavia Boghiu este membru al Biroului Național al USR.

Astfel, Brașovul are acum trei reprezentanți în Biroul Național: Allen Coliban, Flavia Boghiu și Emanuel Stoica.

„La fel ca atunci când am candidat la BN pe lista Curaj, îmi propun să duc bunele practici ale Brașovului la nivelul întregului partid și să folosesc cât mai mult din experiența dobândită în administrația locală în sprijinul aleșilor locali USR din tot partidul”.

Flavia Boghiu

Îi urăm succes Flaviei în acest nou rol pe care și-l asumă în cadrul partidului! Flavia Boghiu este unul dintre pilonii USR Brașov și avem încredere deplină în capacitatea ei de a aduce o contribuţie valoroasă la buna funcționare a Biroului Național și a organizației naționale în ansamblu”, spun reprezentanții USR Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Ce bine că vom scăpa de nenorociții ăștia. Ce mai stătea, pocnitoarea văcsuită, în corturi și voia să injecteze prostimea… S-a aflat ce sume s-au spart cu acele corturi țigănești?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Numai la brosurica aservita mytex pix se pot citi asemenea dejectii cu pretentii de “opinii democratice”.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Waxere, nu ai de dat cu copita în niște bătrînele? Zi, deviantule, ai mai da cu piciorul în niște femei bătrîne? Adică în mamele sau bunicile noastre.
DEZAXATULE!

Willy
Răspunde la  Liliana Jighira
1 luna în urmă

Tanti Lili daca erai atenta ai fi observat ca ma refeream la latraturile slugoiului putinist. Nu la articol.

1 luna în urmă

[…] a comunității, să avem grijă de cei mai puțin norocoși dintre noi”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, potrivit […]

Back to top button