Politic

BRAȘOV. Demisie din Consiliul Local și din USR PLUS

  • rosu-corbu-boghiu.jpg
 

A doua demisie, în aproximativ o lună, din Consiliul Local al municipiului Brașșov, dar și din formațiunea pe listele căreia au candidat. După Andrei Oniga, la finele lui iulie, înlocuit deja de Dan Ilie Corolea, Alexandru Roșu (foto 2) a demisionat, astăzi, din funcția de consilier în Consiliul Local al Municipiului Brașov și din USR PLUS, anunță reprezentații filialei locale. Aceștia spun că decizia lui Roșu are la bază motive personale și profesionale.

„În întreaga sa activitate politică, atât ca membru USR PLUS Brașov, cât și în calitate de consilier și de președinte de ședință al Consiliului local, Alexandru Roșu a dat dovadă de profesionalism, colegialitate, corectitudine, obiectivitate și principii solide. Deși demisia sa este o pierdere pentru USR PLUS Brașov, avem toată înțelegerea pentru situațiile individuale care cer o reevaluare a priorităților. Îi mulțumim pentru toată munca depusă în ultimii ani, pentru contribuția sa la viața politică și administrativă a Brașovului și îi urăm succes mai departe în viața personală și profesională”, se arată în comunicatul USR PLUS. 

În august 2021, a demisionat din CL Brașov și din USR PLUS Ioan (Nelu) Corbu, în urma unui scandal intern.
În ianuarie 2021, și-a dat demisia Victor Ilie, însă ca urmare a alegerii sale drept  deputat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] „Îi urăm succes Flaviei în acest nou rol pe care și-l asumă în cadrul partidului! Flavia Boghiu este unul dintre pilonii USR Brașov și avem încredere deplină în capacitatea ei de a aduce o contribuţie valoroasă la buna funcționare… Citeşte mai mult »

Back to top button