Politic

Femeile social democrate din Brașov o susțin la prezidențiale pe Viorica Dăncilă

  • IMG-20190902-WA0005_271862.jpg
  • IMG-20190902-WA0006_271863.jpg
 
Femeile Social-Democrate ale organizației județene Brașov au participat la acest final de săptămână la Școala Politică de Vară a OFSD, eveniment ce s-a desfășurat la Mamaia.
 
În cadrul lucrărilor Conferinței s-au dezbătut subiecte de interes național, precum percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, politici publice privind bunăstarea românilor (sănătate, educație, protecție socială), dar și subiectul campaniei electorale și a alegerilor prezidențiale.
 
La eveniment au participat Președintele PSD, prim-ministrul României și totodată, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, doamna Viorica Dăncilă, Președintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici, precum și Secretarul General Mihai Fifor.
 
Potrivit unui comunicat de presă, OFSD Brașov susține candidatura prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României.
 
„Țara noastră are nevoie, mai mult ca oricând, de un președinte prezent, activ și implicat în rezolvarea problemelor comunității, de un președinte care să fie alături de fiecare român. OFSD Brașov își dorește fermitate, echilibru, stabilitate și salută promovarea unui principiu fundamental al democrației sociale, și anume, principiul egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați”, sunt argumetnele organizației din Brașov. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button