Politic

Elena Lasconi – candidatul USR la alegerile prezidențiale / Procent aproape de maxim / Se prefigurează o alianță cu PNL?

Elena Lasconi – candidatul USR la alegerile prezidențiale.

USR a anunțat, sâmbătă, candidatul la alegerile prezidențiale din acest an. Acesta este Elena Lasconi, cu 531 de voturi (94,31%). S-au mai înscris în această cursă internă Octavian Berceanu – 25 voturi (4,44%) și Dumitru Stanca – 7 voturi (1,24%).

Elena Lasconi – candidatul USR la alegerile prezidențiale

„Mulțumesc colegilor mei pentru încredere, pentru onoarea de a mă alege candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR! 94,32% din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții. Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine, pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire. Iubesc România! Atât”, a declarat Elena Lasconi, noul președinte USR și primar al orașului Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi – se prefigurează o alianță cu PNL?

În discursul său, Elena Lasconi a mai spus, conform g4media.ro: „Fac apel la toate formațiunile politice de dreapta să vină să susțină proiectul la prezidențiale al USR. Pentru că singura soluție de prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere. Dl. Ciucă e un militar de carieră, un domn cumsecade, din ce mi-au spus diverse persoane. Încă n-am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac. Aș vrea să se gândească bine și, dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susțină proiectul USR. Din păcate, nu prea îl mai dezlipește poporul de dl. Ciolacu. E un moment în care ar trebui să lăsăm orgoliile și să ne gândim care e binele României”.

În acest sens, Elena Lasconi a precizat că urmează să aibă o discuție în doi cu Nicolae Ciucă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
20 zile în urmă

Normal,pnl sa nu stea capra și la usr??? Sa îți fie rușine,madam ipocrită,ești praf și ca părinte, ești o rușine și pt politica Românească,joci un teatru ieftin! du te la deviații tăi în vest,și lăsați ne in pace, ticăloși ce… Citeşte mai mult »

Ron
20 zile în urmă

Vorba lui Becali, cucoana pe invers,nu ai fost în stare să îți ții o familie normala,fiica ta e praf,și tu vrei sa conduci o țară???!! Sa zici una azi și mâine alta mâine? Pe când te vedem la parada gay… Citeşte mai mult »

Ron
20 zile în urmă

Scârboși mai sunteți,mai UE pupinc…….

Back to top button