Politic

Doru Dima – „Despre minciună și ipocrizie cu USR Brașov”

Doru Dima – „Despre minciună și ipocrizie cu USR Brașov

Doru Dima a precizat că Primăria Brașov are joi pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Local cedarea realizării parcării subterane de pe strada Eroilor unei firme private pe 49 de ani.

Doru Dima – „Despre minciună și ipocrizie cu USR Brașov”

„O firmă privată să facă această parcare și să încaseze și banii 49 de ani. Drăguț. Hai să vedem ce urlau unii acum 4 ani….”, a precizat Doru Dima, anexând pe contul său de Facebook textul de mai jos

Cine este Doru Dima

Doru Dima este doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager cu o experiență de 27 de ani în Resurse Umane și Management. În calitate de fondator și CEO al Dima Consulting Group, a adus pentru prima oară în România instrumentele de evaluare a resurselor umane, Profiles International, reușind într-un interval scurt de timp performanța de a se poziționa printre principalii furnizori de servicii de consultanță în resurse umane și management din țară.

Începând cu luna mai 2015 a devenit co-fondator al Great People Inside, o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platformă de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% adaptabilă la necesitățile utilizatorului.

Platforma Great People Inside -GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016.

În anul 2019, platforma Great People Inside a fost selectată de către Top Sales Awards, ca fiind printre cele mai bune 10 sisteme de evaluare a resurselor umane la nivel global și s-a clasat printre cele mai bune 15 tehnologii de activare a procesului de vânzări (sales enablement) din lume.

În ultimii 8 ani, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în 28 de țări aflate pe 6 continente.

Doru Dima este autorul unor lucrări de referință în domeniul afacerilor, printre care: 40 de Strategii pentru succesul în afaceri, Editura CODECS, 2008, Dicționar General de Afaceri, Editura Ecran Magazin, Managementul Resurselor Umane, Editura Psihomedia Sibiu, precum și a numeroase articole ce au apărut în reviste locale și naționale. A publicat și a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business.

Este membru al ATP (Association of Test Publishers), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
25 zile în urmă

Despre psd pnl udmr și făcutul rahatului praf!
Hoție timp de 34 de ani, politicieni cretini!

Andrei Gheorghe
25 zile în urmă

asta are fata de hot, mafiot, om viclean, toate la un loc. poate doar de la mustață și lumina proasta din poza….

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare