Politic

Alegeri 2024. USR acuză că la Braşov a început operațiunea „Marea Dezinformare”

Alegeri 2024. USR acuză că la Braşov a început operațiunea „Marea Dezinformare”, avându-l ca țintă pe actualul primar Allen Coliban. Pe diverse canale, se încearcă manipularea brașovenilor, generarea unui sentiment de frustrare şi dezamăgire, care să-i țină acasă pe 9 iunie, spun cei de la USR Brașov. „Toate sondajele arată clar: dacă oamenii ies la vot, Allen Coliban câştigă încă un mandat de primar al Braşovului”, susțin aceștia.
Ei acuză că „echipa comasată a PSD-PNL-PDL” a început o serie de atacuri pentru a-i manipula pe brașoveni. „Mediul online e plin de bazaconii: răspândesc informaţia complet falsă că administraţia USR a oraşului de sub Tâmpa doreşte să transforme pieţele agroalimentare în malluri, pe care ulterior să le vândă. Apoi, se mai reproşează neîntemeiat Primăriei starea deplorabilă a Gării, deşi aceasta ţine de Ministerul Transporturilor și CFR. Mai mult, se folosesc imagini video din Alba Iulia care arată cum se asfaltează pe ploaie, făcute în așa fel încât să pară că primarul Allen Coliban ar risipi, chipurile, banul public, precum şi alte acuze pentru a inventa o vină acolo unde nu există”, mai spun reprezentanții formațiunii politice, afirmând că această campanie se desfășoară de pe tot felul de conturi dubioase de Facebook.

Despre proiectul pentru Piața Dacia, puteți citi aici, iar ce spune Alexandra Crivineanu (PSD) aici.

„Allen Coliban este în fața lui Scripcaru în sondaje și au început campania de defăimare, pentru că asta este ceea ce le-a rămas de făcut. Știm că s-a dat ordin pe unitate să fie recuperate orașele mari, unde sunt bani mulți, pe care le-au pierdut în mod neașteptat: Bucureștiul, Timișoara, Brașovul”, a declarat senatorul Irineu Darău, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov.

Senatorul USR consideră că supărarea grupurilor de interese provine din faptul că primarul Coliban a oprit dezvoltările imobiliare haotice și bazate pe interese, care au condus la distrugerea mediului, cartiere sufocate, trafic blocat, lipsă de infrastructură adecvată: „Primarul Allen Coliban a împiedicat construirea a mii de apartamente, aici în Brașov, în Șchei, în Poiană și peste tot. Au înnebunit când le-au pierdut pentru că li s-a închis robinetul la bani. Toată gașca se regrupează acum pentru a recâștiga Brașovul”.

Marea Dezinformare a început încă din faza de strângere de semnături şi sunt semnale că ea va deveni şi mai perfidă, şi mai puternică în campania electorală, mai spun cei de la USR.

„E important să oprim refacerea găștii în jurul lui Scripcaru, care își dorește să stăpânească din nou acest oraș! Nu vă lăsați manipulați de propaganda lor mincinoasă!”. îşi încheie „apelul la normalitate şi decenţă” senatorul Irineu Darău.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare