Politic

Doi brașoveni, lideri de grupuri parlamentare

Doi brașoveni, lideri de grupuri parlamentare. Doi politicieni braşoveni, din partide diferite, dar aflate acum în alianţă la guvernare, sunt lideri de grup parlamentar în Camera Deputaţilor.
Astfel, Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor îl va avea în continuare pe Gabriel Andronache (foto 1, centru) drept lider, funcţie pe care braşoveanul a deţinut-o şi în ultimii doi ani.
Marian Rasaliu (foto 1) a fost reconfirmat în funcţia de vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor. Aceeaşi funcţie a ocupat-o în ultimii doi ani. În actuala sesiune parlamentară, conducerea Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor este asigurată de liderul Alfred Simonis.
Doi brașoveni, lideri de grupuri parlamentare. Liderii de grup sunt aceiaşi ca în sesiunea parlamentară precedentă. Alfred Simonis – PSD Gabriel Andronache – PNL, Ionuţ Moşteanu – USR, Antonio Andruşceac – AUR, Csoma Botond – UDMR, Varujan Pambuccian – grupul minorităţilor naţionale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

„Doi brașoveni, lideri de grupuri parlamentare.”. De două ori apare propoziția asta. Ce-i „amuzant” este fapul că madam Jighira confundă „liderul” cu „vice-liderul”. Dar asta nu ne interesează pe noi de cine și ce este la ciuma roșie & holera… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Madam Jighira, chiar nu corectați? Sau la mytex.ro merge. Monitorul suportă orice, nu?

Barbu Gh.
Răspunde la  Liliana Jighira
1 luna în urmă

Ba am observat… Și dacă ăia vor dori, mai știe eu când, să scrieți în „păsărește”? Pentru „optimizare”.

Back to top button