Politic

Diana Șoșoacă se vede președintele României / A băgat și SRI în ecuație / Ce a putut să declare

Diana Șoșoacă se vede președintele României.

Senatoarea de la partidul SOS România susține cu tărie că se află pe primul loc în preferințele românilor în ceea ce privește alegerile prezidențiale care vor avea loc anul viitor.

Diana Șoșoacă a declarat că sondajele apărute pe această temă sunt fake și că Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Nicolae Ciucă ori Eduard Hellwig nu ar avea nici o șansă în fața sa. Potrivit Realitatea Plus, simpatizanta Moscovei a precizat că i-au „șoptit” cei de la SRI acest lucru.

„Uitaţi-vă la diferenţa dintre sondajele false. Singurele sondaje adevărate sunt cele pe care le face SRI de patru ori pe an. Din trei în trei luni. Dacă mă uit la sondaje, mi-au spus nişte băieţi care fac sondajele, făcute din trei în trei luni, că procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge: «Doamnă senatoare, succesul dumneavoastră este atât de mare încât n-ar mai fi nevoie de al doilea tur». Și să vedeți cum vor comasa alegerile şi oamenii vor fi plătiţi să voteze cu altul”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un interviu pentru Bună Ziua Iași (BZI).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
7 luni în urmă

Intre doua sondaje, poate ii face SRI si vreun dosar.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare