Politic

Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor: „Nu există nici un PLAN așa cum nu există nici un CLAN!”

Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor: „Nu există nici un PLAN așa cum nu există nici un CLAN!”.

Candidatul liberal pentru un post de consilier local la alegerile locale din 9 iunie a precizat că „echipa de campanie a actualului primar dă dovadă de o lipsă serioasă de imaginație și mai crede că suntem în 2020! Atunci, pe fondul pandemiei, stresului, statului în casă, purtatului de mască și restricțiilor, toată lumea era extrem de sensibilă! USR a avut un plan bun, lovind exact unde trebuie pentru a câștiga alegerile la Brașov. Au strigat tăvălindu-se pe jos: hoții, DNA, șantajiștii si altele asemănătoare!”.

Dan Ghiță și-a continuat expunerea pe contul său de Facebook: „Au profitat de situația pandemică si au bătut monedă pe ideea: nu vă duceți la vot că luați Covid! Pe grupurile lor bine puse la punct s-au organizat și au mobilizat anumite categorii de brașoveni să meargă la vot! Au propagat ideea că oricum iese George Scripcaru primar, așa că nu are sens să se meargă la vot! Au creat ceea ce se numește VAL EMOȚIONAL! Ăsta a fost PLAN-ul în 2020 și le-a mers! Tot ce au avut pregătit în 2020 la capitolul «infrastructură» de on-line și mesagerie a rămas în așteptare!”.

„CLAN-ul de conturi false, ferme de troll, postaci plătiți, baze de date cu adrese de mail, s-a activat în 2024! Din păcate, pentru ei, emoțiile lui 2020 sunt departe! Ei nu au nici un PLAN, pentru că, dacă aveau, măcar urme de așa ceva, s-ar fi văzut intenția și perioada 2020-2024 ar fi arătat altfel pentru Brașov! Dacă abia de acum au PLAN-ul, să fie sănătoși!”, a relatat Dan Ghiță.

Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor

„Aseară un «postac» fără identitate clară a dat share la o postare a actualului primar care stă în iarbă și privește lung în zare! Aparent este pe fosta platforma IUS Lubrifin sau cum îi spunem noi brașovenii: la Rafinărie! Spune că vrea sa facă parc acolo! Bun! Două întrebări: 1. Care sunt costurile pentru asta și cine sunt proprietarii actuali? 2. Dacă a cumpărat CET-ul și avea la dispoziție Rulmentul, de ce nu a făcut nimic acolo? Cele două întrebări într-o concluzie: cum să credem noi că are un PLAN când el nu a demonstrat că poate să facă ceva concret cu proprietăți pe care le avea la îndemână?”, a subliniat PNL-istul.

Dan Ghiță a menționat apoi: „CLAN: termen folosit pentru a induce, din nou, emoții! Se păstrează termenii din 2020 cu hoții si se adaugă «rechinii imobiliari» pentru creșterea emoțiilor de care vă spuneam! Culmea e că ei au dezvoltat un CLAN adevărat care poate acum să «lucreze» serios în Municipiu și în Poiana Brașov, dar asta abia după ce primarul a reușit, cu eforturi mari, să schimbe șefii de servicii din Primăria Brașov! Ăștia erau «slugile» lui Scripcaru în opinia CLANULUI! Adică îi încurcau! Cu aceste servicii «decapitate» și cu oameni apropiați CLAN-ului puși în poziții cheie, treaba este clară! Ca să fie clar pentru toată lumea, ei nu au PLAN, dar este cert că au CLAN, însă folosind metoda bolșevică bine cunoscută – strigă cât pot de tare CLANUUUU!”.

Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor

„La orice postare de-a mea, un întreg batalion de «zombi» atacă cu «râsete» și comentarii pregătite în arsenal! Toate conturile de pe care postează seamănă izbitor între ele și profită, ca să se poată infiltra, de naivitatea unor persoane aflate în lista mea de prieteni. În poze o să vedeți câteva exemple, dar și mesajul primarului către CLAN legat de postări! (mai jos – n.r.), a spus Dan Ghiță, care a concluzionat: „La final, două chestii : 1. Viața reală nu este pe rețelele de socializare. 2. Pe 9 iunie mergem la vot!”.

Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor | MyTex.ro
Dan Ghiță (PNL) le-a răspuns USR-iștilor: „Nu există nici un PLAN așa cum nu există nici un CLAN!” 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
21 zile în urmă

Hai du-te!
Las o balta,tu nu aveai ce căuta în politică oricum,un om de radio trebuie sa fie independent,nu sa facă publicitate penalilor!

Barbu Gh.
21 zile în urmă

O lichea de-a penalului cu scripca este acest pulifrici.

Willy
21 zile în urmă

Legat de sintagma “VAL EMOȚIONAL”  despre care vorbeste nea Ghita, treaba sta cam asa: din prisma mea, a celui care din ianuarie 2017 am batut strazile Brasovului aproape zilnic la proteste si culminand cu #10, 11 si 12 august 2018… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 21 zile în urmă de către Willy
Back to top button