Politic

Curse gratuite pentru elevi pe ruta Braşov-Săcele

 

Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a declarat azi că elevii au gratuitate la transportul în comun începând cu această lună, pe ruta Săcele-Brasov. Pentru a beneficia de gratuitate, aceştia trebuie să aibă zero absenţe nemotivate şi de parcurs minimum două staţii până la şcoala.

„Pentru luna octombrie sunt 586 de solicitări. Şcolile trimit situaţii, Primăria verifică şi aprobă. Studenţii vor plăti în continuare 50%, pensionarii cu venituri până la 750 de lei au acum 16 bilete gratuite. De la 1 ianuarie, toţi pensionarii vor plăti 50% din costul biletului. Din această vara s-au reluat şi cursele de noapte în municipiu între orele 23.00 – 5.00, din 60 în 60 de minute”, a precizat edilul.

La Săcele sunt 14 autobuze, cel mai vechi fiind din 1970. Sursa citată a precizat că anul acesta se vor achiziţiona încă două autobuze Euro 3, second hand, fiecare autobuz costând aproximativ 15.000 de euro. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button