Politic

COTAR. „Să îngheţe tarifele RCA la nivelul din luna iunie a anului trecut”

 

Asta cere Confederatia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR). Potrivit lui Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR, citat de Agerpres, se poate adăuga marja asumata de presedintele ASF, de 52,7%:

„În momentul de faţă, taxa RCA ne afectează foarte tare. Am ajuns să nu mai facem plăţi către bugetul statului, pentru că trebuie să plătim taxa RCA. E ca un credit, dar ca un credit care merge cu majorări şi penalităţi foarte mari. Astăzi avem o întâlnire la ora 14.00 împreună cu alte patronate din Transporturi la Guvernul României. Cerem în mod public ca Guvernul să uzeze de Legea 21 articolul 4, alineatele 2 şi 3, şi să înghete aceste tarife la preţul din iunie 2015, bineînteles cu marja pe care şi-a asumat-o domnul presedinte Mişu Negriţoiu, 52,7%”, a declarat Vasile Ştefănescu într-o conferinţă de presa susţinută împreună cu preşedintele PMP, Traian Băsescu, la finalul semnării unui protocol de colaborare.

Amintim că săptămâna trecut, câţiva transportatori au protestat şi la Braşov, îngreunând circulaţia spre Sânpetru, din cauza majorării RCA. 

Dacă nu se vor lua măsurile convenabile pentru transportatori, aceştia ameninţă că vor organiza un miting de protest până în data de 15 septembrie.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button